slider1
slider2
slider3
slider4
slider5

Onze Service

gaat verder dan het leveren van uw slaapsysteem

Een bed is geen dagelijkse aanschaf. Een nieuw slaapsysteem wordt gemiddeld eens in de tien jaar gekozen. Jacques Clement Sleeping Concepts heeft een rijke ervaring in het adviseren van het meest geschikte slaapsysteem. In onze showroom in Veenendaal worden alle slaapsystemen van toonaangevende Europese fabrikanten gepresenteerd. Ook om het ligcomfort te ervaren. Als de keuze voor het ultieme slaapsysteem is gemaakt, knalt de kurk van de champagnefles. Het feest van de aankoop mag gevierd worden.
De gerichte service gaat verder bij het adviseren van het juiste bedtextiel of de keuze voor persoonlijk op maat gemaakte creaties van de mooiste stoffen. Jacques Clement Sleeping Concepts is sterk in het ‘customizen’ van het slaapvertrek. Voor de styling van het slaapvertrek wordt een werkbezoek aan huis gebracht om uiteindelijk met verlichting, decoratiestoffen, wandbekleding en speciale meubels de juiste sfeer te creëren.
Service betekent eigenlijk ‘zorg voor de klant’. Jacques Clement Sleeping Concepts heeft aan dat begrip een individuele invulling gegeven: ‘Persoonlijke dienstverlening’. Veelzeggend is het telefoontje een dag nadat het slaapsysteem thuis is bezorgd: “Alles naar wens, heeft u lekker geslapen?”