slider1
slider2
slider3
slider4
slider5

Interieurontwerper Eric Kuster,

is een begrip op zijn vakgebied

De Nederlandse interieurontwerper Eric Kuster is een begrip op zijn vakgebied. Hij styled de villa’s van tal van bekende Nederlanders als René en Natasja Froger, Wendy van Dijk en het echtpaar Gullit. Daarnaast ontwerpt hij interieurs voor hotels, clubs en restaurants.

De roem van zijn interieuradviezen en internationale stijl van ontwerpen gaat inmiddels verder dan de landsgrenzen: Penthouses in Marbella, vakantiehuizen in Ibiza en Portugal, een loft van hip-hop koppel Nas&Kelis in New York. Op zijn naam staat ook een sexy, luxe, ‘glamourous’ meubellijn en een collectie decoratiestoffen. ‘Diamonds by Eric Kuster’ is een weelderige stoffencollectie voor gordijnen en meubels.

De naam van Eric Kuster is sinds kort verbonden aan Vi-Spring.
Jacques Clement is de initiatiefnemer. Hij brengt Vi-Spring in contact met Eric Kuster. Het resultaat is een nieuwe look van het meest luxueuze slaapsysteem van Vi-Spring, de Signatory. De naam: Vi-Spring by Eric Kuster. Jacques Clement Sleeping Concepts heeft een hechte verbintenis met Eric Kuster. Bij speciale projecten verzorgen zij, met hun eigen specialisme, het ontwerp en de inrichting van het slaapvertrek en indien gewenst de gehele woning.